Angelmedium Birgitta

Befinner du dig vid ett vägval och är osäker på vilken väg du ska gå och vilka val du ska uppfylla? Genom att använda klärvoajans kan du få hjälp, från den andliga världen, att skapa en överblick och perspektiv på ditt liv.

Vill du få andlig/energi -mässig mentalt och fysisk hjälp med …

  • att hitta din livsväg
  • ditt nästa steg för att komma vidare på din väg
  • hur ser energin ut runt dig dåtid, nutid och framtid
  • andligasvar på frågor kring dig
  • healing med energipåfyllning
  • attraktionslagen

Det är som ett vanligt samtal där jag förmedlar den information som jag får in. Som clairvoyant kanal tar jag emot bilder, känslor och tankar. Det som kommer till mig kan ligga i nuet, gå tillbaka eller framåt i tiden. Det ska vara till hjälp för dig i olika livssituationer och underlätta för dig att komma vidare.

Som hjälpmedel använder jag orakelkort/tarotkort och medial kommunikation. Mitt sätt att arbeta fokuserar inte på exakta framtidsförutsägelser. Min uppfattning är att vi formar framtiden med vår egen fria vilja och vi får våra ödesbestämda situationerna och erfarenheterna att ta lärdom av för att utvecklas själsligt och vad som är eventuella blockeringar och obalanser. Jag tittar på vad som energimässigt är lämpliga vägval för dig just nu i olika livssituationer och underlätta för dig att komma vidare. ​

Bra att veta
Jag arbetar via telefon, Google Meet, Zoom och Teams. Kvalitén på vägledningen påverkas inte negativt på något sätt om vi inte befinner oss i samma rum.

200 kr för 15 min.
500 kr för 30 min.
800 kr för 55 min.
Boka tid via mail birgittafr@gmail.com
Betalning
Du betalar din session med Swish.